LIFESTYLE

Tajvanske vlasti uništile Lamborghini Murcielago SV zbog vožnje s lažnim tablicama!

Strogi zakoni u ovoj zemlji

(Al. Ti.)

15.12.2016

Nepoštivanje strogih zakona rezultirali su uništavanjem ovog superautomobila, a na ovaj događaj vlasti su pozvale i novinare kako bi ostalima ukazali posljedice nepoštivanja zakona

Ova snimka koja se pojavila na Youtubeu dolazi s Tajvana koji je između ostalog poznat po poprilično strogim zakonima.

Vlasnik ovog Lamborghinija Murcielaga SV sigurno nije ni u najgorim snovima mogao zamisliti da bi njegovu "mašinu" mogla zadesiti ovakva sudbina.

Razlog uništavanja je sljedeći: vlasnik je na Lambo stavio lažne/krive registarske pločice. Naime, nakon što je uvezao auto, nije prošao daljnje procedure oko registracije, već je odlučio staviti registarske pločice s drugog automobila, prenosi Jutarnji.

To je bila veoma loša ideja, pogotovo na ovako upečatljivom autu koji "moli" da ga se zaustavi u prometu. Tako je zapečačena sudbina ovog Lamborghinija s 6,5-litrenim V12 motorom koji je proizveden u samo 186 primjeraka.

Vlasti su bile nemilosrdne i odlučile su uništiti auto, a pritom su pozvali i novinare koji su popratili ovaj događaj. Cilj je bio skrenuti pozornost javnosti na posljedice kršenja zakona. Koliko god je vozač kriv budući da je prekršio zakon, ovakva kazna svakako je pretjerana...