LIFESTYLE

Snaha podvodila svekrvu pa se posvađale zbog istog ljubavnika

Nevjerovatan slučaj u Srbiji

Autor:(Am. K.)

12.12.2016

Snaha G.S. (28) i svekrva D.S. (48) iz Leskovca u Srbiji posvađale su se zbog ljubavnika pa se njihov suprug i sin N.S. morao vratiti iz inostranstva, gdje radi s ocem, kako bi smirio situaciju.

On je u svađi vrijeđao suprugu i prijetio joj pa ga je njena porodica prijavila policiji, piše Alo.rs.

- Sve je počelo kad je, navodno, D.S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri. Radnik M. D. bio je čest gost u njihovom domu i bacio je oko na ljepuškastu i za svoje godine prilično zgodnu svekrvu – objasnio je novinarima jedan mještanin i dodaje kako se snaha pravila da ne primjećuje aferu svoje svekrve.

- Snaha je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu.

Tačnije, namještala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću – kazao je sugovornik.

Kako kaže, ovaj biznis između snahe i svekrve je pukao kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primijetile kod još nekoliko mještanki.

 - U pitanju je bilo jeftino tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaha poludjela kad je vidjela da je M.D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim mještankama.

Tada su se njih dvije počele svađati. I jedna i druga su zvale N.S. telefonom i žalile mu se, pa se čovjek morao vratiti kući iz inostranstva  i smiriti situaciju – kazao je mještanin.

Advokat N.S. kaže da njegov klijent nije kritizirao samo suprugu već i majku i da je on žrtva cijele situacije.

 - Iste riječi uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osjećala ugroženom, a lično mislim da ni snahi nije prijetila nikakva opasnost, niti je pretrpjela štetu - kazao je.