LIFESTYLE

Djevojka traži oca svoje kćeri: Ne znam mu ni ime jer sam bila pijana

Avantura sa vojnikom

(Al. Ti.)

10.12.2016

Sarah Hähnel (34) imala je avanturu s vojnikom dok je bila na razmjeni u Velikoj Britaniji. Bili su pijani i Sarah se ne sjeća ko je otac njenog djeteta. Upoznali su se u decembru 2010. i zajedno su proveli samo nekoliko sati. Devet mjeseci kasnije rodila je kći Lily.

Sarah koja sada živi u Berlinu sjeća se tek da je vojnik imao plavu kosu, visok je i izgledao je vrlo mlado.

Sarah koja danas ima zaručnika kaže kako je odmah zaboravila ime vojnika.  

332707f4be51a21309ab

- Moja je odluka bila da rodim. Lily je predivno dijete i jako je pametna. Nakon što se rodila, tri godine sam tražila njenog oca. Srela sam ga 12. decembra 2010. kada sam išla iz kampusa u Essexu u svoj stan u centru grada. Stajao je ispred kluba s prijateljem i počeo je flertovati sa mnom. Otišli smo u moj stan i bili zajedno nekoliko sati. Otišao je na posao i nismo izmijenili brojeve telefona. Ostali su mi samo ključevi njegove barake koje je ostavio. Dvije sedmice kasnije saznala sam da sam trudna - kaže Sarah.

Kaže kako je do oca kćeri Lily pokušala doći preko vojske. Kontaktirala je i preko Facebooka nekoliko vojnika koje je našla. Nažalost niko joj nije mogao pomoći.

- Želim da Lily zna ko joj je otac. Želim i da roditelji mladića znaju da imaju unuku, a važno mi je da znam njegove porodične bolesti - kaže Sarah.

Iduće godine će se udati za zaručnika Jamesa. On ju podržava u njenoj potrazi. Sarah ima i kćer Marlu, piše The Sun.