VIJESTI

Dodik: RS će podržati kandidata SNS-a

Predsjednik RS u Beogradu

Fena

8.12.2016

Srbija treba dati povjerenje ovoj vlasti i nastaviti projekt dugoročne stabilizacije, izjavio je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nakon razgovora s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i dodao da će RS na predsjedničkim izborima u Srbiji podržati kandidata vladajućeg SNS-a.

- Srbija treba nastaviti istim putem kao i do sada. Srbija treba da povjerenje ovoj vlasti i nastavi projekt dugoročne stabilizacije. Mislim da Srbija ide pravim putem - rekao je Dodik novinarima u Vladi Srbije, nakon sastanka s premijerom Vučićem,.

Na pitanje novinara je li na sastanku bilo riječi o predsjedničkim izborima u Srbiji, pošto ne krije da podržava aktualnog predsjednika Tomislava Nikolića, Dodik je ponovio da će podržati kandidata kojeg predlože naprednjaci.

- Ova vlast je dala novi poticaj i novu dimenziju. Srbija je povratila i ojačala svoj međunarodni položaj i stabilizirala javne financije - kazao je Dodik, dodavši kako Srbija nastavlja s rastom te kako aktualna vlast u Srbiji ima punu podršku RS.

Također je kazao kako će RS a uvijek biti na strani onoga što izaberu građani Srbije, ali da on ima pravo reći svoje mišljenje.