LIFESTYLE

Saznajte ko je vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

Ko vodi brigu o vama

Redakcija

6.12.2016

Svaki horoskopski znak ima svog anđela čuvara. Svaki čovjek koji ima drugačiji temperament ili istomišljenici, imaju svog anđela koji ga pomaže. Sada možete saznati ko vodi brigu o vama.

OVAN
Anđeo čuvar Ovnova je Machidiel. Budući da su ovnovi temperamentni i osjetljive prirode, anđeo čuvar im pomaže da pronađu mir i staloženost pri odlučivanju. Od anđela čuvara možete traziti pomoć kada imate problema pri izboru partnera kako bi vam ukazao na odgovarajućeg partnera punog ljubavi. Ako osjećate da ste počeli gubiti strpljenje ili morate donijeti neke važne odluke, pitajte Machidiela za pomoć.

BIK
Anđeo čuvar Bikova je Asmodel. Baš ovaj horoskopski znak zna najlakše stupiti u kontakt sa svojim anđelom. Pitajte ga za pomoć u postizanju svojih ciljeva te za pozitivnu energiju. S obzirom na to da su karakteristike vašeg znaka tvrdoglavost i svojeglavost kada ste u sukobu, pitajte za pomoć vašeg anđela.

BLIZANCI
Anđeo čuvar blizanaca je Ambriel. On je vladar prijestolja, koji, i ako ga ne pitate za pomoć, zle snage i sile drži podalje od vas. Ipak postoji i onda mogućnost da dođe do napada, koji možete izbjeći ako ga posebice zamolite za pomoć. Važno je na vrijeme prepoznati negativne energije, na taj način možete izbjeći ozbiljnije posljedice.

RAK
Anđeo čuvar Rakova je Muriel. Ovaj znak posjeduje odličnu intuiciju i nakon rodjenja održava intenzivan kontakt sa svojim anđelom čuvarom. U starijoj dobi ova sposobnost je u drugom planu, a njegovo mjesto zauzima racionalnost. I onda lako možete stupiti u kontakt s anđelom jer pored što ste racinalni, vrlo ste sentimentalna osoba. Ako pitate za pomoć, rješenje stiže brzinom svjetlosti.

LAV
Anđeo čuvar Lava je Verchiel. Budući da su povezani s inteligencijom Sunca, tako lako mogu kontrolirati jaki ego lavova. Jaka dominacija samosvijesti može pomoći u karijeri, ali u privatnom životu može doći do brojnih sukoba. U tom slučaju trebate pitati za pomoć anđela kako biste bili u mogućnosti uspostaviti skladan odnos sa partnerom.

DJEVICA
Anđeo čuvar Djevice je Hamaliel. Ovaj horoskopski znak često povezuju s nebeskim pomagačima, pošto posjeduju jake ženske energije. Često ostajete u pozadini i čekate pravo vrijeme. Bojite se odbijanja zbog čega ponekad niste dovoljno uporni. Anđeo čuvar vam može pomoći povećati vaše samopouzdanje i da što manje razmišljate. Povežite se s vašim pomagačem, možete postići divne stvari zajedno.

VAGA
Anđeo čuvar Vagi je Zuriel. Važan zadatak ovog znaka je da pronađu svoj unutrašnji sklad jer na taj način znaju provoditi svoje kreativne i jedinstvene ideje. Često zapnu na detaljima i tu dolazi do uloge nebeski pomagač. Zuriel vam pomaže da stvorite ravnotežu u vašem životu. Često ne morate ni pitati jer u snu dobijate energetsku pomoć anđela.

ŠKORPION 
Anđeo čuvar Škorpiona je Barbiel. Rođeni u znaku Škorpiona pokazuju snažnu vezu s duhovnim svijetom, zbog čega lakše stupaju u kontakt sa svojim anđelom čuvarom. Također trebate zatražiti pomoć u razvijanju vaše vidovitosti kako bi stečeno znanje znali iskoristiti u svakodnevnome životu. Bolje razumijevanje vašeg anđela čuvara vam može donijeti veliku duhovnu prednost.

STRIJELAC
Anđeo čuvar Strijelčeva je Adnachiel. Ovaj znak posjeduje jak karakter i nepokolebljivu vjeru. Zasigurno ste već imali duhovna iskustva pomoću kojih ste stupili u kontakt s vašim nebeskim pomagačem. Adnachiel je jedan od vladajućih anđela koji, zahvaljujući magičnim moćima, ispunjava sve vaše želje. Živite s mogućnostima i stupite u kontakt s njime.

JARAC
Anđeo čuvar Jarčeva je Hanael. Značenje imena “onaj koji vidi Boga“. Štiti vas od vidljivih i nevidljivih zlih sila i pomaže vam da pronađete ravnotežu u vašoj duši. Racionalni i pragmatični ste, zbog čega postoji mala vjerojatnost da stupite u kontakt s anđelom bez pomoći. Međutim, svi posjedujemo ezoterične vještine koje možemo razvijati i na taj način znamo primati nebesku pomoć. Ako ne uspijevate sami, pitajte za magiju anđela.

VODOLIJA
Anđeo čuvar Vodenjaka je Kambiel. Skeptični ste prema anđelima pošto je vaše razmišljanje vrlo naučno i analitičko. Međutim, kada shvatite da postoji puno više toga oko Vas nego što golim okom vidite, onda lako stupate u kontakt s anđelima. Anđeo vam pomaže da razvijete razmišljanje i u obavljaju životnih dužnosti.

RIBE
Anđeo čuvar Riba je Barakiel. Značenje imena je "Božja munja". On vam pruža veliku snagu kada ste u poziciji gdje morate preuzeti velike rizike. Ovaj horoskopski znak je najtajanstveniji. Oni žive jednom nogom na zemlji, a drugom nogom u duhovnom svijetu. Posjeduju snažnu intuiciju i empatiju i lako mogu vidjeti anđeoska ukazanja. Trebate više pažnje posvetiti vašim sposobnostima. Kratkim tečajem lako možete naučiti koristiti anđeoske karte.