REGION

Drama u Lazarevcu: Otet brat silovane devojčice

Građani Srbije šokirani

Redakcija

6.12.2016

N.Đ. (13), brat djevojčice iz Lazarevca čija je otmica pokušana, nestao je danas oko 12 sati. Rođeni brat djevojčice (15) iz Lazarevca koju su oteli, uvukli u auto, silovali, pa izbacili iz vozila, nestao je kada se iz škole vraćao kući, potvrdio je za Kurir njihov ujak Dejan.

N. Đ. (13) javio se babi i samo rekao: "Baba, spasite me!"

Policija je obavještena o svemu.

Nepoznati muškarci

Podsjećamo, 15-godišnju N. Đ. dvojica nepoznatih muškaraca otela su preksinoć u ulici Milunke Savić u Lazarevcu, a nakon brutalnog prebijanja izbacili je iz kola u blizini napuštenog Vatrogasnog doma. Lazarevačka policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcima koji se sumnjiče za otmicu i nedozvoljene polne radnje.

Djevojčicu su pronašli ujak Dejan Marinković i policajac koji živi u blizini.

- Policijski službenik je obavijestio Hitnu pomoć i policiju, koja je odmah došla po djevojčicu. Pružena joj je ljekarska pomoć i puštena je kući. Djevojčica je juče pregledana i očekuju se rezultati kako bi se utvrdilo da li ima povrede na genitalijama.

Maloljetnica je za Kurir ispričala kroz kakvu je dramu prošla.

- Krenula sam do komšije po novac kako bih otišla do prodavnice. U ulici se zaustavio sivi Fiat punto sa zatamnjenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo. Počela sam da trčim, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u auto, a onda je počeo da me dodiruje - priča petnaestogodišnjakinja.

Ona objašnjava da je u kolima bio još jedan muškarac.

- Jedan je ćelav, krupan, na glavi ima tetovažu lava i veliki ožiljak na licu. On mi je udarao šamare i gurao mi glavu u neki bijeli prah, ali sam se ja otimala. Udario me je motkom tri ili četiri puta, pa je nastavio da me šamara cijelim putem. Pričao je da me je oteo zbog mog ujaka. Pokrio mi je oči, pa nisam videla gdje me vodi - kazala je djevojka i dodala da ju je otmičar bacio u neku prostoriju.

Prelom ruke

Djevojka je kazala da ju je tetovirani muškarac sve vrijeme udarao, te da joj je od batina slomljena ruka.

- Uzeo je moj telefon i slao poruke ujaku Dejanu. Pričala sam mu da me pusti. Od batina sam se onesvjestila. Probudila sam se tek u Hitnoj pomoći - ispričala je novinarima devojčica.

Uz djevojčicu su sve vrijeme bili njena majka i ujak Dejan Marinković.

- Neko ju je zbog mene oteo, a ja nikome ništa loše nisam uradio - kazao ujak.