GLOBUS

Gost ubio trudnu plesačicu na bini

Nastupala na svadbi u Indiji

Autor:(Am.K.)

6.12.2016

Trudna Kulvinder Kaur (25) ubijena je na pozornici dok je s drugim plesačima nastupala na vjenčanju u indijskom Punjabu. Upucao ju je pijani gost.

Njen suprug Rajinder Singh tvrdi da ju je gost ubio jer nije htjela plesati s njim. Prema drugim tvrdnjama, gost je zapravo htio pucati u zrak. Kulvinder je bila trudna dva mjeseca. Njena skupina je nastupala u subotu.

Pogođena je u glavu i umrla je u bolnici. Radila je kao plesačica i koreografkinja, a nastupala je uglavnom na svadbama, piše Daily Mail. 

- Prijatelj mladoženje se napio i razljutio nakon što im nisu dozvolili da se popnu na binu. Gost je onda tražio moju ženu da siđe s pozornice i pleše s njim što je ona odbila. Tada ju je ubio. Video koji je snimljen mobitelom i objavljen na YouTubeu i društvenim mrežama  pokazuje kako Kaur, obučena u bijelu odjeću, pleše s tri druge žene.

Na snimci se vidi i silueta oružja. Odjeknuo je pucanj, a nesretna žena je pala na binu. 

 - Podnijeli smo prijave protiv vlasnika mjesta na kojem se održavala svadba, člana porodice, osobe koja je donijela oružje i muškarca koji je pucao - rekla je policija. Vlasnik oružja je Sanjay Goyal, sin lokalnog političara. Sanjay je također bio prisutan na mjestu zločina. Porodica ubijene kaže da je mladoženja također sin lokalnog političara zbog čega se policija u cijeli slučaj uključila tek kada su organizirali protest.