GLOBUS

Ruski predsjednik otvorio dušu: Radnicima jedne firme otkrio o čemu mašta i šta želi u budućnosti

Tradicionalne posjete Vladimira Putina

Redakcija

5.12.2016

Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je sa radnicima jednog preduzeća u Čeljabinsku. Osim pitanja o politici i ekonomiji, radnike su interesovale i lične stvari. Šef države je morao da priča i o svojim ambicijama i ličnom životu.

Učesnici sastanka su se zainteresovali za to kako predsjednik nalazi vremena da se odmori od posla i sve postigne.

"Odakle znate da sve uspijevam?!", sa osmjehom je pitao šef ruske države. "Što se više radi, više se uspijeva", podijelio je svoj vrijedni savjet. I dodao: Međutim, sve treba da ima mjeru.

Predsjednik je takođe odgovorio da osim poslom "svi treba da se obavezno bave i ličnim životom". Jedan od radnika je zatražio od Putina savjet kako da opiše svojoj maloj kćerki ko je predsjednik Rusije. "To je čovjek koji radi i živi da bi ti bila sretna", odgovor je koji je predložio šef države.

Još jedan Putinov sagovornik ispričao mu je o čemu mašta - da za pet godina napravi uspješnu karijeru u preduzeću, a predsjednika je upitao kakve on ambicije ima.

"Želim uspješno da završim karijeru", sa osmijehom je odgovorio Putin.

"Danas se sva moja putovanja svode na dolazak na aerodrom, zatim sa aerodroma prelazim u neku prostoriju, onda nazad na aerodrom. Eto, kao, negdje sam bio", požalio se šef ruske države.

"Želio bih, naravno, drugačije da putujem. Pogledam prirodu, pogledam neke historijske spomenike", objasnio je on. Šef ruske države nije baš otkrio sve svoje tajne radnicima. Na pitanje da li postoji neki novi hobi koji bi Putin želio da nauči, on je odgovorio: "Postoji, ali neću reći".