GLOBUS

Vremešnom milijarderu sve krenulo nizbrdo: Otkriven mu rak, pa ga Plejbojeva zečica šutnula

Brak koji je šokirao cijelu Austriju

Autor:(Am. K.)

5.12.2016

Brak koji je šokirao cijelu Austriju okončan je nakon dvije godine. Bivša Plejbojeva zečica Keti Šmic (Cathy Schmitz) (26) je shvatila da milijarder Rihard Lugner (Richard Lugner) (84) nije čovjek njenog života i podnijela je papire za razvod.

Lugner je milijarde zaradio preko svojih građevinskih firmi, a u žižu javnosti je upao nakon što na slavni Bečki bal dolazio sa poznatim glumicama, pjevačicama i starletama.

Godinama je plaćao bezobrazne sume Kim Kardašijan (Kim Kardashian), Bruk Šilds (Brooke Shields), Pameli Anderson (Pamela Anderson) , Sofiji Loren (Sophia Loren) samo kako bi sa njima prošetao po crvenom tepihu.

lugner

Sa vjenčanja Cathy Schmitz i Richarda Lugnera 

Lugneru je brak sa Keti peti po redu, a još uvek nije poznato šta je sve bivša zečica dobila od njega. Austrijski mediji pišu kako je bogatija za luksuznu vilu i automobil, a nagađa se da će imati i pristojan mjesečni "džeparac".

Par je naglasio kako je njihov razvod bio korektan, ali vremešnog milijardera sada čeka mnogo teža bitka, nedavno mu je dijagnostikovan rat prostate.