GLOBUS

Monstruozni sin: Roditelji ga odbili dalje finansirati, a on ih raskomadao!

Nije mu se svidjela ideja

N. K.

2.12.2016

Povodom Dana zahvalnosti prošle sedmice se okupilo četvero djece u roditeljskoj kući u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee.

To je porodici trebalo biti posljednje druženje u toj kući jer su se majka i otac, Joel Guy Sr. i Lisa, za dvije sedmice planirali preseliti u planine u Surgoinsvilleu, piše Washington Post.

Nakon što su tri kćeri ispratili kući, roditelji su sinu, 28-godišnjem Joelu Guyu Junioru, namjeravali objasniti kako je vrijeme da se zaposli jer ga oni više ne namjeravaju finansirati.

Kad se Lisa u ponedjeljak nije pojavila na poslu, šef se zabrinuo i pozvao policiju, te su detektivi na spratu u zaključanoj sobi pronašli psa.

Izbodena i raskomadana tijela roditelja bila su posvuda po kući, a ubica je dijelove trupala čak namočio u otopinu od izbjeljivača i hidrogen peroksida.

- Dokazi pokazuju da je definitivno bilo borbe. Mjesto zločina izgledalo je strašno, a smrad je bio nesnošljiv - rekli su iz lokalne policije.

U utorak su Joela Guya Juniora uhapsili ispred njegova stana u Baton Rougeu, te je protiv njega podignuta optužnica za ubistvo s predumišljajem.