REGION

Madam i maloljetnicu spojio prijatelj, izdala ih prostitutka

Podvodila 17-godišnju školarku

Redakcija

30.11.2016

Nisam znala da je maloljetna, zaklinjala se istražiteljima žena (62), poznatija kao madam Sonja. Osumnjičili su je da je podvodila 17-godišnju školarku te je završila u istražnom zatvoru.

Ondje će ostati najmanje 30 dana kako ne bi utjecala na svjedoke, piše 24 sata.hr ne navodeći u kojem gradu se to dogodilo. Madam i djevojka navodno su se upoznale početkom novembra preko zajedničkog prijatelja.

Upravo se njemu požalila školarka kako navodno nema novca i da bi željela zaraditi. On ju je upoznao sa Sonjom te su njih dvije sve dogovorile.

Madam je unajmila stan u kojem je djevojka pružala seksualne usluge.

Naplaćivale su 400 kuna (oko 100 KM) te su tu zaradu dijelile.

Istražiteljima je cijelu priču navodno prijavila druga prostitutka koja se posvađala s madam. Policiji je rekla kako je madam znala da je djevojka maloljetna te ju je svejedno podvodila.

Madam su priveli prošlog vikenda. Iako je maloljetnica rekla kako je to sve radila dobrovoljno, krivična prijava nije povučena. Zbog organizacije takve prostitucije madam Sonji sad prijeti kazna od jedne do deset godina zatvora. U prilog joj ne ide što je policija od prije već ima u evidenciji.