GLOBUS

Curica umrla od stresa dva dana prije suočavanja s pedofilom

U turskom gradu Izmir

Autor:(Am.K.)

30.11.2016

 T.C. (58) terete da je seksualno zlostavljao curicu (9). Nakon napada ona je počela mokriti u krevet, bojala se ostati sama, nije išla u školu.

Djevojčica (9) umrla je od srčanog udara koji je bio posljedica stresa dva dana prije nego što je trebala svjedočiti protiv djeda svoje prijateljice koji je optužen da ju je seksualno napastovao.

Y.K. je hitno prebačena u bolnicu nakon što se srušila u svom domu u turskom gradu Izmir.

Ljekari koji je nažalost nisu uspjeli spasiti vjeruju da je strah bio previše za njeno srce, piše Daily Mail.

Curica je bila pod takvim stresom da nije mogla ići u školu četiri mjeseca nakon zlostavljanja i išla je kod psihologa. T.C. (58) djeda njene prijateljice terete da ju je napao dok su se curice igrale na terasi.

Dvije su djevojčice izašle, a Y.K. je ostala sama. T.C. joj je navodno rekao da će joj dati lutku kako bi je razveselio. Umjesto toga on ju je seksualno napao. Curica je pobjegla kući roditeljima koji su pozvali policiju, a djed je uhapšen i uz jamčevinu pušten do suđenja.

Y.K. se izgleda nije uspjela oporaviti od stresa. Prestala je ići u školu, bila je previše uplašena da bi ostala sama i počela je noću mokriti u krevet. Kako se suđenje približavalo, postajala je sve anksioznija. Dva dana prije suđenja se srušila i izgubila je svijest. Odmah su ju odvezli u bolnicu, ali joj nažalost nije bilo spasa. 

- Moja kćerka je bila jako uplašena nakon napada. Sada je izgubila život. Učinit ću sve da taj čovjek bude kažnjen - rekao je T.K, otac djevojčice.