LIFESTYLE

Neko je bacio kletvu na vas? Knjige stare vijekovima otkrivaju 8 tajnih znakova za spas!

Zaštitite se

Redakcija

29.11.2016

Mislite da vas je neko prokleo? Ništa vam ne ide od ruke, a loše stvari se stalno dešavaju? Pitate se zašto se baš vama sve ovo događa?

Zavirili smo u knjige koje se kroz vijekove bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno kako bismo vam pomogli da ih prepoznate i da se zaštite od njih.

Praznoverje je i dalje sastavni dio našeg društva, a mnogi su uvjereni da se iza zemaljskog svijeta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razumije. 

Ipak, znakovi koje smo pronašli mogu se povezati sa raznim psihičkim i fizičkim stanjima, ali i životnim fazama i situacijama. Ovih osam stanja predstavljaju potencijalne znakove kletve. Ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više ovih znakova, postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

1. Nagli gubitak energije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili financijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vrijeme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4. Noćne more: Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uvjerljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

5. Crni nakit: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak.

7. Neobjašnjiva bol: Ako češće nego ikad prije osjećate bol u tijelu koju ne možete objasniti, pogotovo u donjem delu leđa, stomaku pa čak i nogama, a ljekari ne mogu da otkriju koji je razlog.

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite noću, dugo ne možete zaspati, preznojavate se tokom noći, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je neko “uhvatio na zub”.

Ovakvi napadi događaju se u tri talasa, a svaki od njih će biti sve jači i jači. Ukoliko se pronađete u više od četiri navedena znaka, knjige savjetuju da razmislite o skidanju kletve.