LIFESTYLE

Nezaboravan doček Nove godine u Dubrovniku uz Ninu Badrić

Dubrovački Vrtovi Sunca pripremili atraktivne pakete

Redakcija

23.11.2016

Započnite 2017. godinu sa stilom i doživite nezaboravan doček Nove godine u Dubrovniku bilo da dolazite u paru, sa svojim društvom ili s porodicom, jer i vaši najmlađi mogu uživati u posebnom dočeku uz dječji program.

Dubrovački Vrtovi Sunca pripremili su za vas atraktivne pakete te tradicionalni novogodišnji program koji uz koktel dobrodošlice i svečanu večeru s brojnim kulinarskim delicijama uključuje i nastup popularne pop pjevačice Nine Badrić! 

- Nastupati za Novu godinu u Dubrovniku nezaboravno je iskustvo i sigurna sam kako ćemo u Dubrovačkim Vrtovima Sunca plesati do zore u najluđoj noći u godini - kazala je zanosna Nina koja je 2016. obilježila izdavanjem pjesme "Dani i godine" koja je osvojila sve muzičke ljestvice u regionu.

Kažu da se ono što radite prvi dan odražava na ostatak godine - stoga uživajte u kasnom doručku, opustite se u nagrađivanom spa centru, a navečer zaplešite uz vruće ritmove latino grupe Cubismo tokom bogate bife večere.

dubrovnik-sun-gardens

Dubrovački Vrtovi Sunca

Od prvog do zadnjeg trenutka prepustite se novogodišnjoj čaroliji na jedinstvenom mjestu, pozdravite staru godinu sa stilom i dočekajte s nama 2017.!

Ekskluzivni novogodišnji paket moguće je rezervirati već od 28. decembra.

Za više informacija kontaktirajte Dubrovačke Vrtove Sunca na +385 20 361 911 ili E [email protected] .