LIFESTYLE

Astrolog koji je predvidio pobjedu Trumpa otkrio kakav će biti predsjednik

Zvijezde i zvijezdice

Aura

17.11.2016

U Auri broj 310, koja se na kioscima našla od 12. septembra ove godine, objavili smo tekst koji slijedi, a u kojem je astrolog Milan Ristanović uradio natalnu kartu Donaldu Trumpu, predvidjevši njegovu pobjedu:

Donald John Trump (Queens, New York, SAD, 14. juna 1946.) američki je poduzetnik, televizijski producent i voditelj te političar njemačko-škotskog podrijetla.

Donald Trump predsjednički kandidat na ovim, skorim američkim izborima. Zvuči malo tra(m)pavo, kao da se neko šali sa nama. Ipak je istina, što znači da se ta velika država raspada po šavovima.

Da zlo bude veće, protivkadidat mu je ona očigledno bolesna i do zla Boga korumpirana žena, čiji je muž već bio predsjednik i to u dva mandata. Sve to ni ne liči na nekadašnju ozbiljnu silu, podsjeća na oklop koji se šepuri sam bez viteza unutra.

Donald je rođeni Njujorčanin, u znaku Blizanaca, sa mjesecom u znaku Strijelca. Šarmer, pozer, muljator, zavodnik. Prezire moralisanje i slabiće, voli žene iz drugih kultura, slobodne i provokativne, obožava da ih pokazuje. Voli djecu ali nije neki osobeno dobar otac, odgovornost mu je izgubljena u decenijama muljanja po berzama i tajnim prodavnicama svega i svačega. Planet zaštitar mu je Mars. To donosi tu silnu energiju i volju za vladanjem.

Kao stvoren je za prevrate, revolucionarne saveze i pretumbavanja svake vrste. Nemojte nikako misliti da je glup. Ima mnogo neprijatelja, naročito u američkom establišmentu koji nema povjerenja u njega. Oni bi radije Hilari, s njom mogu kako hoće, a on je bundžija, za koga nisu sigurni dokle će ići. Biće sve samo ne dosadno ove vruće političke jeseni.

Truppy pobjeđuje na izborima, mogu ga spriječiti samo neka velika kriza ili incident kojim će kongres proglasiti izbore ništavnim. 

Šta će to nama na Balkanu donijeti? 

Ništa posebno ili gotovo ništa. Bosna će ostati Bosna, sa Hercegovinom naravno, jedino bi Kosovo izgubilo status nedodirljivosti, što sve u svemu i nije neki potres. 

Što se tiče Amerikanaca, oni se moraju otrijezniti pod hitno, da im otrežnjenje ne bi bilo mnogo neprijatno. Nisu više jedina super sila. Savez azijskih zemalja će im doći glave ako se budu i dalje ponašali da oni jedino i sve znaju najbolje. 

Što se prije budu uključili u bipolarni svijet, to bolje za njih. Uobraženost sopstvenom izuzetnošću će ih razbucati i spolja i iznutra, bilo ko od ovo dvoje pajaca bio predsjednik.