BIZNIS

Povodom novogodišnjih praznika, velika rasprodaja u TC "Robot" Rajlovac

Nevjerovatna ponuda

Redakcija

17.11.2016

Poznati domaći trgovački lanac "Robot" i ove godine priprema nevjerovatnu ponudu na odjelu tehnike po super cijenama. Bit će to najveća rasprodaja u 2016. godini na kojoj ćete pronaći više od 10.000 sniženih artikala. Kako saznajemo, sniženje će biti i do 70 posto, što vam omogućava nevjerovatne uštede.

- "Robot" tržni centri, kao i uvijek, svojim kupcima tokom cijele godine nude najniže cijene na tržištu, čime omogućavamo svim kupcima veliki izbor proizvoda uz veliku uštedu. Za kraj 2016-te godine, odlučili smo prirediti kupcima najveću sezonsku rasprodaju, s nevjerovatnim popustima, koje ne smijete propustiti. U želji da kupovina naših kupaca bude što ljepša, pripremili smo i mnoštvo promocija, degustacija te prezentacije aktuelnih svjetskih brendova na odjelu tehnike, namještaja, tekstila,akustike i ostalih neprehrambenih proizvoda. Nismo zaboravili najmlađu populaciju, te smo i za njih pripremili zabavno druženje sa popularnim likovima Robijem, Mašom, Medom i prijateljima. . Velika rasprodaja očekuje vas u Robotu Rajlovac, 18. novembra ove godine i trajat će do isteka zaliha - kazala je Amina Brotlić, iz kompanije "Robot".

Za sve ljubitelje dobre kupovine, iz "Robota" je najavljeno širenje poslovne mreže.

Mladi tim kompanije "Robot", tokom cijele godine aktivno radi na usavršavanju, implementaciji novih projekata i ideja, kako bi naši kupci bili zadovoljni i uživali u našim tržnim centrima.

- U mjesecu decembru, otvaramo još jedan u nizu tržni centar, i to na Šipu. Time ćemo ponuditi kupcima još jedan izbor pri kupovini domaćih i kvalitetnih proizvoda, što je bitan cilj kompanije "Robot", odnosno podrška domaćim proizvođačima, a samim time i jačanje domaće privrede sa akcentom na smanjenje nezaposlenosti . Niske cijene, kvalitetni proizvodi iz asortimana domaćih proizvođača, zapošljavanje mladih ljudi, su naši ciljevi koje uspješno realizujemo već 21 godinu - rekla je Brotlić.

Ukoliko želite ostvariti nevjerovatne uštede, iskoristite veliku rasprodaju i posjetite tržni centar "Robot" u Rajlovcu 18. novembra 2016.godine.