VIJESTI

Nova “Azra” od sutra u prodaji: Alma Hadžić u velikoj ispovijesti otkriva kako je saznala da boluje od raka

Novi broj magazina

Avaz.ba

8.11.2016

U novom broju magazina “Azra”, Alma Hadžić, novinarka, dugogodišnja uposlenica u press odjelu Sarajevo Film Festivala, majka troje djece, govori kako je u 39. godini sasvim slučajno otkrila rak dojke. Priznaje da je tek tada prvi put u svom životu izvadila zdravstvenu knjižicu.

– Bio je petak, vratila sam se s koncerta “Van Gogha” u sarajevskoj “Slozi”. Prilikom tuširanja, a nikad ranije nisam samokontrolu radila, međutim, kao da mi je neko rekao da provjerim, napipala sam kvržicu. Nisam te noći nikom htjela ništa da kažem. Ujutro sam ustala i rekla svom suprugu: „Slušaj, ja imam rak dojke” – kaže Alma u velikom razgovoru za “Azru”.

Huma Abedin, za koju Hillary Clinton kaže da bi voljela da joj bude druga kćerka, u vrtlogu je skandala. Ova vrhunski obrazovana žena, porijeklom iz Saudijske Arabije, desna je ruka Hillary Clinton, a zbog nevjernog supruga bi mogla završiti i u zatvoru. Donosimo opširnu priču o tome kako je uopće ušla u tim Hillary Clinton, kako je suprug slao fotografije maloljetnicama, te zbog čega je Huma FBI-u lagala da s Clinton nije razmjenjivala e-mailove putem privatnog servera.

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Erna Saljević i Midheta Agić otkrivaju kako zarađuju novac putem Instagrama, dok nas supruga košarkaškog reprezentativca Elmedina Kikanovića, Marina Kikanović uvodi u čari Pariza.

Ove sedmice zajedno s curama iz brenda 4 Design pripremamo za vas iznenađenje. Kako da na poklon dobijete majicu i sami kreirate svoj print, saznajte u novom broju magazina “Azra” koji je od sutra na kioscima širom BiH.

azra