LIFESTYLE

Izbore za predsjedničku fotelju u Americi YouTube i Google prenose uživo

Na 30 svjetskih jezika rezultati izbora

Redakcija

8.11.2016

Hillary Clinton ili Donald Trump, Donald Trump ili Hillary Clinton, pitanje je svih pitanja i to ne samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sasvim je razumljiva ogorčenost dobrog dijela javnosti, kojoj "na uši izlaze" predsjednički kandidati za jednu od najprestižnijih fotelja na kugli zemaljskoj, ali sviđalo se to nama ili ne, izbor koji će Clinton ili Trumpa lansirati na predsjedničku poziciju i te kako će utjecati na svjetsku politiku, ekonomiju, privredu i sve ostalo.

U to nema apsolutno nikakve dvojbe, što je možda i najžalosnija činjenica u cijeloj priči...

Amerika je duboko podijeljena, jedni ne mogu vjerovati da bi Donald Trump mogao postati njihov predsjednik, s druge strane je isto tako mnogima "slabo" kad pomisle da bi ih mogla predstavljati Hillary Clinton.

Važnost izbora potvrđuju svi, pa je tako Google objavio na službenom blogu  kako će na svojim stranicama na 30 svjetskih jezika uživo objavljivati kretanje rezultata izbora.

Isto tako, YouTube će pripremiti izbor najkvalitetnijih streaminga koji će vas, pod uvjetom da vas cijela ova priča zanima, do u detalje informirati o stanju na biralištima.