LIFESTYLE

Američka tinejdžerka uvjerena: Rodit ću malog Isusa, spremna sam

Nevjerovatna priča u emisiji "Dr. Phil"

Avaz.ba

5.11.2016

Američka 19-godišnja djevojka identificirana samo kao Haley pojavila se nedavno u emisiji 'Dr. Phil' u kojoj je izjavila da je trudna devet mjeseci i da u sebi nosi malog Isusa. Međutim, svi testovi za otkrivanje trudnoće kao i ultrazvuk pokazali su da ona uopće nije trudna, piše Independent.

- Znam da je moja trudnoća stvarna, pa dobila sam najmanje 10 kilograma. Jedne noći sam spavala i osjetila sam bebu kako me udara u donji dio trbuha, i tačno mogu osjetiti njegovu glavu, evo upravo ovdje, tačno ispod pupka - rekla je Haley u emisiji.

Dodaje da joj niko ne vjeruje da je trudna, ni porodica, ni prijatelji pa čak ni župnici u crkvi.

- Znam da je to Isus. Baš me briga što me se porodica odriče. Sve se svodi zapravo na to jeste li pravi vjernik ili nisi - kazala je Haley dr. Philu.

trudna-1

Njene tvrdnje uzimaju danak njenoj porodici, posebno majci, koja tvrdi da je Haley i ranije imala problema s laganjem. Navodno je svima tvrdila da je takmičar u Američkom Idolu, da je donirala bubreg, a navodno je svojedobno tvrdila i da je Eminem njezin biološki otac.

Također, kako navodi majka, Haley je čak i lagala da joj je dijagnosticirana paranoidna šizofrenija.

- Ne mogu više ovako živjeti. Moramo se ponašati prema njoj kao da je zaista trudna kako bi izbjegli bilo kakav konflikt. Nadam se da će mi dr. Phil reći je li i ovo dio njene glume ili možda zaista treba psihološku pomoć - rekla je majka.