GLOBUS

Najbolji šef na svijetu: Zaposlenicima će podijeliti 1260 automobila, 400 kuća i skupocjeni nakit

Tako se to radi

Redakcija

28.10.2016

Jedan indijski biznismen je u sklopu hinduističkog festivala Diwali odlučio svoje zaposlenike razveseliti skupocjenim poklonima.

Običaj je da uposlenici za vrijeme tog festivala u svojim tvrtkama dobiju sitnice, ali Savjibhai Dholakia je odlučio svojim radnicima pokloniti automobile i kuće.

U njegovoj tvrtki Hare Krishna Exporters, koja se bavi izvozom dijamanata, radi 5500 ljudi, od kojih će najboljih 1665 dobiti ove poklone. 

Dholakia je odlučio potrošiti skoro sedam miliona funti, a najavio je kako će svojim zaposlenicima podijeliti 1,260 automobila, 400 kuća i skupocjeni dijamantni nakit kako bi im se zahvalio za njihov rad.

"Naš cilj je da svaki zaposlenik ima vlastitu kuću i automobil u idućih pet godina. Zato smo im odlučili pokloniti upravo te stvari", ispričao je vlasnik jedne od najuspješnijih kompanija u indijskom Suratu.

Ovo nije prvi put da je Dholakia nagradio svoje zaposlenike raskošnim bonusima. Tu tradiciju je započeo još 2012., a prije dvije godine je također podijelio stotine automobila i stanova.