GLOBUS

Trump priređivao divlje seks zabave u stilu Berlusconijevih "bunga-bunga party"

Nove neugodnosti za kandidata za predsjednika SAD

Redakcija

25.10.2016

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump navodno je priređivao lude seksualne zabave 'potpomognute' kokainom u jednom od svojih luksuznih hotela na Manhattanu, piše Daily Beast.

Dvojica muškaraca koji tvrde da su prisustvovali tim divljim zabavama tvrde da sve odigravalo u razdoblju od od 1988. do 1995. godine.

Jedan od njih, lokalni modni fotograf koji je želio ostati anoniman, rekao je Daily Beastu da bi milijarder znao zauzeti cijeli veliki apartman u Plazi te ne bi iz njega izlazio danima. Tvrdi kako je kroz apartman prošlo dosta mlađahnih modela u potrazi za slavom...

- Uvijek je bila neka drama jer je sve bilo puno novca i kokaina. A Trumpovi 'ugledni' prijatelji voljeli su dominirati nad tim curama - kaže fotograf.

Trump, koji je u to vrijeme bio u braku sa svojom drugom suprugom Marlom Maples, je dozvoljavao posjetiteljima da se opijaju i drogiraju do besvijesti, a on bi se više usredotočio na djevojke, tvrde svjedoci.

- Ševio je k'o lud, vidio sam ga i s nekoliko djevojaka. Uživao je u svemu tome, u cijeloj toj pažnji. On sam nikada nije uzimao kokain, njegova droga bio je seks - kaže Andy Lucchesi, muški model koji je pomagao pri organizaciji zabava.

I Lucchesi, kao i gore spomenuti anonimni fotograf, tvrdi da maloljetni modeli nisu bili iznimka.

 - Većina njih izgledala je kao da imaju 24, a ne 14, toliko 'sočno' mogu ići u detalje... Nikad ih nisam pitao za godine, a radilo se svašta. Znam, jer i ja sam sudjelovao u tome - iskreno priznaje Lucchesi.