VIJESTI

Nova “Azra” od sutra na kioscima: Prvi veliki intervju Al'Dina i Samre Huseinović o početku njihove veze i rođenju sina!

Redakcija

25.10.2016

U novom broju magazina “Azra” bh. kantautor Aldin Kurić Al'Dino i njegova izabranica Samra Huseinović prvi put predstavljaju svog sina Danina, koji je prije nepuna dva i po mjeseca rođen u Sarajevu. Govore i kako su počeli svoju ljubavnu vezu, ali i na koji način su Aldinovi sinovi iz prethodnog braka prihvatili najmlađeg brata.

Tarik Filipović otkriva zašto mu je život nakon četrdesete najljepši, jedna od najpopularnijih regionalnih voditeljica Sanja Kužet kroz bajkoviti editorijal najavljuje da će drugi put postati majka. Posebno smo u ovom broju “Azre” vodili računa o najmlađima, te smo posbean prostor izdvojili za roditeljstvo i odgoj djece.

Sve veći broj žena muku muči s menopauzom, da li ste znale da joga čini čuda kad je riječ o ovoj tegobi? Amira Đojić predstavlja četiri revolucionarne tehnike joge za ugodniju menopauzu. Probajte ih u svom domu!

Prošle sedmice Sarajevo je povodom 25 godina Grupacije Avaz bilo domaćin najvećim regionalnim muzičkim zvjezdama, te vam donosimo sve detalje spektakularnog koncerta u sarajevskoj “Zetri”. Brena je za ovu priliku na sebi imala haljinu koja je muzijski eksponat, te je mjesec i po vršila pripreme za nastup u velikom stilu, o kojem se govori i danas.  

Prošla sedmica je bila i sedmica političkih poruka, otkrivamo vam kako je Hillary Clinton pridobila svijet celebrityja. Osim navedenog, u novom broju “Azre” vas čeka još mnogo zanimljivog sadržaja, ali i poklona.