LIFESTYLE

Radi u javnoj kući, a nevina! Sad će to da unovči za ogromne pare!

Njena nevinost košta 400.000 dolara

Avaz.ba

25.10.2016

U jednom od čuvenih bordela u Nevadi nedavno se 20-godišnja djevojka prijavila radi posla, ali ne da bi imala seks. Umjesto toga, Katherine Stone, koja sanja o tome da postane advokat, planira da proda nešto što ostale žene koje rade u bordelu ne mogu da punude - svoju nevinost.

Porodični dom Stoneovih u Sijetlu, u državi Vašington je izgorio u požaru. Kako nisu imali osiguranje, ona i njena porodica su bili prinuđeni da ostanu na spaljenoj imovini. Onda je jednog dana na Facebooku primjetila oglas i "saznala sve o bordelima i novcu".

- Ljudi kažu da bi to trebalo učiniti iz ljubavi. Ako malo razmislite, ja to i činim iz ljubavi - iz ljubavi prema svojoj porodici - rekla je Stone.

Ona je pozvala poznatog američkog vlasnika bordela Denisa Hofa, koji joj je dozvolio da to učini u jednom od njegovih lokala, ali pod uvjetom da pola svote pripadne njemu. 

Katarina je pristala i preselila se u njegov bordel u Nevadi, gdje živi i pruža neseksualne usluge klijentima, dok se aukcija ne završi. Nevada je jedina država u SAD u kojoj se to može legalno uraditi. 

- Imam pravo da radim sa svojim tijelom šta želim, a možete li da me okrivite u ovakvoj ekonomiji? - pita se Katarina, a isto tako misli i Hof. 

- To je njen izbor. Ne mislim da je dobro da djevojka popije šest tekila i izgubi nevinost na podu nečijeg WC-a... Ako ona svoju želi da proda, mislim da je to super - kaže on. 

Njena nevinosti sada već iznosi 400.000 dolara, ali Katarina još čeka. 

- Nije stvar samo u novcu. Čekam čovjeka sa kojim ću osjetiti povezanost, da iskustvo bude posebno za nas oboje - otkrila je djevojka, koja u bordelu namjerava da ostane neko vrijeme i nakon što proda svoju nevinost. 

- Planiram da ostanem ovdje još pet godina, želim da studiram prava u budućnosti - odlučna je Katherine.