VIJESTI

Svečano otvoren Hotel Hills Sarajevo

Uz prisustvo brojnih zvanica iz javnog i kulturnog života

Autor:A. NUHANOVIĆ

22.10.2016

Uz prisustvo brojnih zvanica iz javnog i kulturnog života, u sarajevskom naselju Ilidža svečano je otvoren Hotel Hills Sarajevo.

Congress&Termal Spa Resort zajedno sa Hotelom Hollywood Sarajevo i Termalnom Rivijerom čini jedan od najvećih turističkih kompleksa u našoj zemlji.

Zvanice koje su uveličale ovu svečanost imale su priliku da prošetaju crvenim tepihom, a nakon toga uslijedio spektakularan vatromet.

hils1

Menadžer za brend i promociju Emir Glogić obraćajući se prisutnima kazao je da se je izgradnja hotela počela prije godinu, da ovaj veličanstveni hotel ima 5 zvjezdica i 261 komfornu, sofisticiranu i luksuznu sobu.

Uoči otvatranja, cijeli hotel bio je osvijetljen što mu je davalo posebnu čar.

hils2

- Svakako ono što ovaj hotel čini impresivnim je i najveća kongresna dvorana, sa kapacitetom 1.500 – 2.000 ljudi. Naravno pored poslovnog tu je i onaj rekreacioni dio za najstarije i najmlađe. Cijeli komplex krasi i dječija igraonica na 3000m² “Kinderland” i naravno komplex bazena Termalne rivijere. U budućnosti ovaj komplex će omogućiti svojim korisnicima niz dodatnih aktivnosti poput adrenalin parka na otvorenom, dodatnih vodenih sadržaja, staza za trčanje, biciklizam i ostalo - izjavio je Emir Glogić, brand manager.