BIH

Organizatori pozivaju posjetioce da u Zetru dođu prije 20 sati

Expressija

Redakcija

20.10.2016

Za posebnu, slavljeničku večer povodom  25. rođendana grupacije "Avaz" i 800. broja magazina "Express" organizacioni tim poziva sve posjetioce da u Zetru dođu najkasnije do 20 sati.

U ovoj spektakularnoj noći, osim odlične atmosfere koju će napraviti najveće muzičke zvijezde, očekuju se velike gužve.

Svečana manifestacija počinje u 20 sati, a organizatori su uputili poziv posjetiocima da svoje mjesto u dvorani zauzmu što je moguće prije, te da prije 20 sati budu u Zetri.

Halid Bešlić, Lepa Brena, Miroslav Ilić, Željko Samardžić,Hanka Paldum, Enes Begović, Selma Bajrami, Šerif Konjević, Rada Manojlović, Haris Berković zvijezde su koje će večera uveličati proslavu 25. rođendana grupacije "Avaz" i 800. broja magazina "Express".

Na manifestaciji "Express i ja - svi najbolji na jednom mjestu" najvećim muzičkim ličnostima bit će dodijeljena priznanja, a selektor najjače reprezentacije, koja se nikada do sada nigdje nije okupila, su čitaoci magazina "Express".  Oni su svojim glasovima odlučili s kim će se družiti u ovoj noći.

Ulaznice za manifestaciju pod nazivom "Express i ja - svi najbolji na jednom mjestu" puštene su u prodaju u cijeloj Bosni i Hercegovini.