CRNA HRONIKA

Sefića odao signal na mobitelu?

Cure novi detalji o hapšenju Sanjina Sefića

Redakcija

14.10.2016

Signal mobilnog telefona Sanjina Sefića, vozača uhapšenog u Novom Sadu nakon što je u Sarajevu usmrtio dvije studentkinje psihologije, najvjerovatnije je pomogao policiji da ga uhvati, pišu "Nezavisne novine". 

Dok Dejan Koprić, Sefićev advokat po službenoj dužnosti u ekstradicionom postupku, tvrdi da mu je klijent ispričao da se sam predao, iz policije cure drugačije informacije. Naime, nezvanično se saznaje da je Sefić otkriven preko signala telefona, a ova saznanja donekle su potvrdili i u Ambasadi BiH u Beogradu, odakle su rekli da je on lociran u Novom Pazaru, a praćen do Novog Sada, te da je sada u ekstradicionom pritvoru u Višem sudu.

- Navodno je nakratko bio kod dvoje poznanika koje je upoznao na festivalu 'Exit', a uhapšen je u Novom Sadu - tvrdi izvor "Nezavisnih" iz Srbije. 

Drugi sagovornik tvrdi da je Sefić uhapšen na ulici. 

- Pješačio je trotoarom u vrijeme hapšenja - dodaje naš sagovornik. Sa druge strane, Koprić navodi da je Sefić ispričao da se sam predao. 

- On je rekao da se predao na železničkoj stanici u Novom Sadu. Prišao je nekome i pitao kako da nađe policiju. Tu su bili i policajci u civilu i uhapšen je. To su njegove reči - rekao je Koprić u izjavi za "Nezavisne".