VIJESTI

Nakon "Expressije" vanredan gradski saobraćaj u Sarajevu

Proslava 25. rođendana Grupacije "Avaz" i 800. broja magazina "Express"

Redakcija

20.10.2016

"Avaz" je u suradnji s GRAS-om organizirao da večeras, nakon spektakularne manifestacije  "Expressija" vanredno radi gradski saobraćaj, koji će građane glavnog grada i njihove goste sigurno prevoziti do domova.

Prevoz je osiguran za sve koji dođu u Zetru kako bi uživali u spektakularnom višestnom programu u povodu obilježavanja 25. godišnjice grupacije "Avaz" i 800. broja "Expressa". Goste će zabavljati najpopularniji muzičari iz regiona, a na jednom mjestu okupit će se Halid Bešlić, Lepa Brena, Hanka Paldum, Zorica Brunclik, Selma Bajrami, Rada Manojlović, "Ministarke"...

Na manifestaciji "Express i ja - svi najbolji na jednom mjestu" najvećim muzičkim ličnostima bit će dodijeljena priznanja, a selektor najjače reprezentacije, koja se nikada do sada nigdje nije okupila, su čitaoci magazina "Express". Oni su svojim glasovima odlučili s kim će se družiti večeras u Zetri.

Organizatori su istaknuli da će program u Zetri trajati više od četiri sata.

Publiku u Zetri čekaju još mnoga iznenađenja, a muzičkim zvijezdama pridružit će se i ugledne ličnosti iz svih sfera javnog života BiH i regiona. Za njih je pripremljen poseban VIP prostor, do kojeg će prodefilirati crvenim tepihom. Manifestacija će početi tačno u 20 sati, a sat ranije crvenim tepihom prošetat će najveće muzičke zvijezde, prijatelji "Avaza", gosti i visoke zvanice.