BIH

Dok BiH oplakuje dvije djevojke, na Facebook profilu "Sanjina Sefića" se sprdaju?!

Morbidno

M. D.

11.10.2016

Lažni (?) profil ubice Sanjina Sefića na Facebooku izazvao je dosta bure u javnosti, a osoba koja stoji iza ovog profila odlučila se šaliti (!?) sa tragedijom koja se sinoć desila u Sarajevu.

Nakon što je ranije danas na ovom profilu objavljeno "pokajanje" monstruma za volanom, prije nekoliko minuta osoba koja stoji iza ovog profila na Facebooku odlučila je staviti ikonu automobila u pokretu?!

Čini se kako osoba ili osobe koje stoje iza ovog, najvjerovatnije, lažnog profila na Facebooku smatraju da je smiješna situacija u kojoj su dvije nedužne djevojke izgubile svoje živote.

Bosnu i Hercegovinu potresla je smrt dvije djevojke, koje je sinoć u Sarajevu automobilom pregazio Sanjin Sefić.

Sefić je, prema informacijama iz nadležnih institucija, rano jutros pobjegao iz Bosne i Hercegovine u Srbiju, što je dodatno podgrijalo tenzije u javnosti.

Večeras su ulice glavnog grada Bosne i Hercegovine bile blokirane, nakon što je na hiljade ljutitih građana tražilo pravdu za unesrećene djevojke.

Iako se najvjerovatnije radi o lažnom profilu, nadležni organi bi definitivno trebali reagovati na ovakve stvari, tim prije što pogibija djevojaka ni u kakvom slučaju ne može i ne smije biti predmet sprdnje.

Međutim, čini se kako je nekima do šale...

clip-2