AUTO-MOTO

Ekspresno rasprodano svih 200 primjeraka LaFerrari Aperte (FOTO)

Vladalo ogromno interesovanje

(D. K.)

30.9.2016

Šta god Ferrari napravi, lako se proda. Cijena nije bitna, pa čak ni boja - Ferrari je uvijek privlačan. To bi mogao biti jedini zaključak nakon što je Ferrari potvrdio kako je nedavno predstavljeni LaFerrari u toples izdanju rasprodan.

ferrari-jpeg

A pritom ne govorimo o mizernom broju, već o respektabilnoj seriji od ukupno 209 primjeraka, od kojih je njih devet kompanija zadržala u svrhu obilježavanja jubileja - 70 godina postojanja.

I opet je interes bio veći od broja proizvedenih primjeraka, pa se tako za dotični Ferrari prema neslužbenim informacijama itekako trebalo pomučiti. Naime, kad su specijalna izdanja u pitanju, potencijalni kupac ljubav prema Ferrariju mora dokazati sa bar nekoliko primjeraka u garaži, ali i redovnim pohađanjem tzv. Ferrarijevih evenata.

ferrari-jpeg

Zasad je poznato i ime jednog od slavnih kupaca Ferrarija. Radi se o Gordonu Ramsayu koji u svojoj ergeli već ima "obični" LaFerrari. Recimo i kako izvedba Aperta osim izostanka krova ima sve što i izvorni model, hibridni pogon od gotovo 1.000 KS i odgovarajuću torzijsku krutost.