VIJESTI

Muradif Kanlić: Prioritet su nova radna mjesta

Podrška najvećih goraždanskih privrednika kandidatu SDA-SBB za načelnika

Redakcija

30.9.2016

U nizu posjeta ključnim privrednim subjektima u Goraždu, Muradif Kanlić, kandidat SDA-SBB za načelnika ove općine posjetio je građevinsku kompaniju "Okac" Goražde, koja od 2003. godine djeluje širom BiH.

kanlic-u-posjeti-firmama

Kompanija je primjer stabilnog poslovanja u oblasti građevinskog sektora, a svojom kvalitetom svakodnevno pokazuje kako firme u našoj zemlji prate svjetske standarde u poslovanju.

- Veliko mi je zadovoljstvo posjetiti kompaniju u kojoj su uposlenici zadovoljni i čiji menadžment najavljuje nova upošljavanja i nove projekte. To znači da će u Goraždu biti otvorena nova radna mjesta i u drugim firmama s kojima "Okac" sarađuje, što dodatno pojačava kvalitet života naših građana. Nova radna mjesta za nas su prioritet i moramo sve učiniti da ih u narednom periodu bude što više - poručio je Kanlić.

kanlic-u-posjeti-firmama-1

Predstavnici kompanije "Okac" poželjeli su zajedničkom kandidatu SDA-SBB Muradifu Kanliću sreću i uspjeh na predstojećim izborima poručivši da će svakodnevno stvarati prilike za direktno i indirektno upošljavanje građana Goražda.

kanlic-u-posjeti-firmama

Osim u kompaniji "Okac", Kanlić je danas boravio u posjeti i privrednom gigantu "Prevent", koji u Goraždu zapošljava 1.100. radnika, te firmama "Zlatna nit" i Pobjeda "Rudet".

Rukovodstva svih ovih kompanija dala su podršku zajedničkom kandidatu koalicije SDA-SBB za načelnika Općine Goražde.

kanlic-u-posjeti-firmama-2