CRNA HRONIKA

Policija traga za Đorđem Radmilovićem

Osumnjičen za učešće u ubistvu Petra Bajčetića

O. MATAVULJ

30.9.2016

Policija Republike Srpke traga za Đorđem Radmilovićem iz Bileće zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Petra Bajčetića (37), vlasnika kafe bara "NN" u Bileći.

- U okviru istrage u vezi sa ubistvom Petra Bajčetića policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS identifikovali su još jedno lice za koje postoje osnovi sumnje da je učestvovalo u izvršenju tog krivičnog djela. Radi se o Đorđu Radmiloviću iz Bileće koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za njim je raspisana potraga - saopštio je MUP RS.

U saopštenju se navodi da se, prema saznanjima policije, osumnjičeni kreće i skriva na nepoznatoj lokaciji u Crnoj Gori i Republici Srpskoj i pozvali su građane da pomognu u njegovom lociranju.

- Molimo građane da, ukoliko primjete ovo lice ili imaju informacije o njegovom kretanju, pozovu najbližu policijsku stanicu ili besplatan broj 122 i pomognu u njegovom lociranju i hapšenju - navode u MUP-u.

Zbog sumnje da su iz koristoljublja ubili Petra Bajčetića policija je Republičkom javnom tužilaštvu RS dostavila izvještaj protiv Dragana Šarenca (35) iz Trebinja i Miljana Vujovića (33) iz Bileće, koji se takođe nalazi u bjekstvu.