CRNA HRONIKA

Potraga u Istočnom Sarajevu: Nestao Predrag Kulina

Krenuo na posao novim putem nakon čega mu se gubi svaki trag

A. Ka.

28.9.2016

Pripadnicima Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo 14. septembra u 8.20 sati obratila se građanka M. K. te je prijavila da je nestao njen sin Predrag Kulina (41), saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Prema navodima iz prijave, 41-godišnjak je nakon boravka s prijateljima u vikendici u mjestu Klek, općina Istočno Novo Sarajevo, 12. septembra oko 5 sati krenuo na posao novim putem Istočno Sarajevo - Jahorina, od kada mu se gubi svaki trag. Kulina se od tada nije javljao, niti je došao na posao.

Posljednji put kada je viđen na sebi je imao plavu duksericu sa kapuljačom, zeleno maslinaste kraće hlače i crne tenisice. Visok je oko 175 cm, srednje razvijenosti, na lijevoj nadlaktici i lijevoj strani prsnog koša istetovirano ima latinično tiskano slovo "G".

Iz CJB Istočno Sarajevo apeliraju na sve građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili primjete Kulinu, o tome obavijeste Policijsku stanicu Istočno Novo Sarajevo na broj 057-340-003 ili najbližu policijsku postaju pozivom na besplatni telefonski broj 12.