VIJESTI

Sutra u "Dnevnom avazu" na poklon album UEFA Lige prvaka

Za sve ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini

A. S.

26.9.2016

Svi ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini imaju jedinstvenu priliku sastavljati novu, službenu kolekciju sličica i albuma za ovogodišnje izdanje UEFA Lige prvaka, u izdanju britanske kompanije „Topps“.

U sklopu "Dnevnog avaza", sutra (utorak) uz primjerak najtiražnije novine u Bosni i Hercegovini svi čitaoci na poklon će dobiti upravo ovaj album čiji je ekskluzivni uvoznik i distributer za BiH kompanija “Connect people”. 

Sam album ima 64 strane i više od 600 sličica koje ljubitelji nogometa i Lige prvaka trebaju sakupiti. Same sličice su vrhunskog dizajna i izrade, a uz album poklanjamo i 12 sličica  na poklon koje se nalaze iza prve korice.

Album i sličice će biti u prodaji na svim kioscima i radnjama koje imaju štampu, na više od 2.400 prodajnih mjesta u cijeloj BiH.

Inače, prilikom kupovine sličica na poleđini će biti kodovi koje kolekcionari mogu slati na toppsfootball.com  i učestvovati u izvlačenju nagrada kao što su: dres s potpisom igrača, sličice s potpisom igrača, lopte i vrećice.

Također će biti moguće naručiti nekoliko preostalih sličica da se popuni cijeli album.