LIFESTYLE

Potpuno pijani snimali seks na Facebooku, a onda se pojavio njen otac...

Seksi stream

Avaz.ba

23.9.2016

Totalno su se raspojasali te prvo popili sav alkohol koji im je bio na raspolaganju, a potom krenuli u maraton.

Ovo je doslovce noćna mora svake djevojke. A da napomenemo, i noćna mora svakoga oca. Naime, jedan mladić odlučio je napraviti live stream na Facebooku dok je imao spolni odnos s djevojkom... ali je k tome u trenutku pijanstva označio njenog oca. 

Ako već prenosite uživo na Facebooku dok uživate jedno u drugome, onda označiti roditelja na takvom videu zvuči kao dosta poremećena ideja. 

Da stvar bude još gora, ljubavnici punog mjeseca to su obavljali u obiteljskog vikendici iako im je rečeno da ju ne smiju koristiti, piše Elite Daily. 

Ako je suditi po videu, koristili su je itekako. 

Totalno su se raspojasali te prvo popili sav alkohol koji im je bio na raspolaganju, a potom krenuli u maraton. 

Imali su spolni odnos u skoro svakoj prostoriji, i to na načine koje ne smijemo ni pokazati. I ne samo to, prakticirali su pravi kontakt očiju s kamerom, stoga to sve skupa izgleda dosta traumatično i pogubno za gledatelje. 

A mi nismo djevojčin otac. 

Pretpostavljamo kako njezin otac nije očekivao ovako nešto kad je dobio notifikaciju od svoje mlađahne kćeri koja snima svoje 'dogodovštine' na mobitel. 

Ako mu se i prije nije sviđao njezin dečko, sada će ga definitivno prezirati. 

Srećom po njega, stream je uklonjen s Facebooka, ali na nesreću djevojke, video se ne može ukloniti s interneta po kojem već opasno kruži.