BIH

Jusić: Podrška koja raste iz dana u dan garant je naše spremnosti da se uhvatimo u koštac sa svim problemima

Saopćenje za javnost SDA Bihać

E. Ma.

9.9.2016

Hadis Jusić, zajednički kandidat Stranke demokratske akcije i Saveza za bolju budućnost za načelnika Bihaća, zajedno sa kandidatima Stranke demokratske akcije Bihać za Gradsko vijeće Bihać u razgovoru sa mještanima Jezero-Privilice istakao je zadovoljstvo dosadašnjom podrškom građana Bihaća kandidatima SDA i Izbornoj platformi koja predviđa nastavak razvoja Bihaća. 

- Građanima smo predstavili projekte koji su realizirani u protekle četiri godine i planove za naredni period i podrška koja raste iz dana u dan garant je naše pobjede i naše spremnosti da se uhvatimo u koštac sa svim problemima i nađemo rješenje za njih - kazao je Jusić. 

U razgovoru sa mještanima kandidat SDA za GV Bihać Amir Fazlić, kazao  je da je u protekle četiri godine u MZ Jezero-Privilica, Grad Bihać realizirao preko 300.000 KM vrijednih infrastrukturnih projekata. To se prvenstveno odnosi na rekonstrukciju javne rasvjete, asfaltiranje lokalnih cesta, izgradnju vodovodne mreže, a posebno se ističe izgradnja igrališta i trim staze u Borićima. 

Romana Dervišević, kandidat SDA za Gradsko vijeće Bihać također je izrazila zadovoljstvo podrškom građana u svojoj mjesnoj zajednici te je uvjerena u apsolutnu podršku mještana Jezera Privilice Hadisu Jusiću i kandidatima sa liste za Gradsko vijeće Bihać ispred Stranke demokratske akcije.