LIFESTYLE

IMALA SAM SEKS SVAKI DAN GODINU DANA: Ovako se danas osjećam

Iskrena ispovijest spisateljice Brittany Gibbons

Redakcija

2.9.2016

"Umorna sam", "Boli me glava", "Pod stresom sam", ... milion je razloga zbog kojih ćemo odustati od seksa, naročito ako smo u dužoj vezi ili braku.  No, spisateljica Brittany Gibbons je riješila da ne podlježe izgovorima i da tokom cijele godine, bukvalno svakoga dana, ima seks sa svojim suprugom. 

- Nakon što sam rodila svoje treće dijete, sjećam se da kada sam izlazila iz tuš kabine i vidjela sebe u ogledalu, zapitala sam se: 'Ko je ovdje pustio moju majku?!", toliko je moje tijelo bilo izmenjeno - napisala je na svom blogu Brittany i dodala da nakon te "scene" više nikome nije htjela da dozvoli da je vidi golu. 

Krila se čak i od muža.  No, ubrzo je shvatila da ako nastavi tako da se ponaša, njen muž više nikada neće videti njeno golo tijelo! 

- Zabrinula sam se da će moj Andy zaboraviti kako izgleda moje tijelo - napisala je Brittany i objasnila kako je došla na sjajnu ideju koja joj je pomogla da riješi taj problem. 

- Kada mi je moja prijateljica, koja se nedavno udala, rekla da ona i njen novi suprug imaju seks svaki dan nakon vjenčanja, što je inače normalno za svježe venčane parove, dobila sam ideju da uradim isto. To je bio dobar način da se opet suočim sa svojim tijelom, a Andy je, očekivano, bio prijatno iznenađen - istakla je ona.

 I tako je počelo...  Imali su seks svakoga dana narednih 12 mjeseci! 

- To nismo radili samo ako je neko od nas dvoje bio bolestan, ili je bio na putu.Zaključila sam da smo vremenom oboje postali romantičniji, stalno smo se dodirivali, bili smo mnogo intimniji nego ranije.Nakon tri mjeseca počela sam da prihvatam svoje tijelo. Više nisam obraćala pažnju na zvuke koje moje obline proizvode. Sviđalo mi se kako moja bedra udaraju jedno o drugo i kako moj stomak udara u Andyijev - napisala je ona.

Na kraju je Brittany bila toliko opuštena da je gola šetala pred suprugom! Sada baš i nemaju seks svakog dana, ali im je brak, kako kaže Brittany, čvršći nego ikada.