LIFESTYLE

PRAVA LJUBAV Zaljubi se u nekoga ko će se iz sve snage boriti za tebe!

Najjača emocija na svijetu

Autor:(Mi. K.)

31.8.2016

Ljubav je najljepše osjećanje na ovom svijetu, emocija koja pokreće, spaja, čini da se volimo cijeli svijet. Ukoliko imate kraj sebe partnera, a niste sigurni da je on taj pravi ili jednostavno osjećate neko nezadovoljstvo pročitajte u nastavku savjete koji će vam pomoći da razlučite da li ste na pravom putu.

Zaljubi se u nekoga ko će se iz sve snage boriti za tebe. Ko će učiniti sve što je u njegovoj moći samo da bude s tobom, bez obzira na prepreke koje će mu stati na put.

Zaljubi se u nekoga ko će biti tu uz tebe kada je najgore.

Zaljubi se u nekoga da te voli, a ne samo da želi u krevet s tobom.

Zaljubi se u nekoga ko će biti s tobom, čak i ako je njegova porodica protiv vas.

Zaljubi se u nekoga ko ignorira kritike. Ko nikada ne bi dopustio da se brineš o budućnosti s njim. 

Bez obzira na udaljenost, vrijeme promjena, stres, zaljubi se u nekoga ko ne brine o tome.

Zaljubi se u nekoga ko pozdravlja izazov, jer zna da vam ništa neće stati na put.

Zaljubi se u nekoga ko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš vjerovati kada kaže "zauvijek".

Zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u srodne duše dok nije sreo tebe.

Zaljubi se u nekoga ko nikada ne odustaje. Ko zna da vas dvoje imate nešto nevjerovatno. U onog koji neće dopustiti da odeš.

Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Ko želi izgraditi porodicu sa sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći "uzimam".

Ne gubi vrijeme na nekog ko sumnja da će imati budućnost s tobom. Ko samo želi zabavu. Ne gubi vrijeme na nekoga ko želi avanturu.

Zaljubi se u nekoga ko cijeni što te ima u svom životu, ko čaroliju vaše ljubavi ne uzima olako, ko zahvaljuje što si s njim.

Zaljubi se u nekoga ko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon najgore svađe te neće prestati voljeti. Neko ko će svaki dan pronaći nešto novo na tebi što će zavoljeti. Zaljubi se u onog koji vas dvoje gleda kao tim.

Zaljubi se u nekoga ko nikada od tebe ne odustaje. Ko te čuva, pazi i štiti kao niko do sada. Zaljubi se u nekoga ko se svim snagama bori i prošao bi i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.