CRNA HRONIKA

Užas u BiH: Žena se polila benzinom i zapalila

Stravičan pokušaj samoubistva

O. Ma.

30.8.2016

Stravičan pokušaj samoubistva dogodio se juče u Babanovcima kod Prnjavora kada se Stojanka Simić (49) iz tog sela polila benzinom i zapalila.

Nesretnoj ženi prva pomoć ukazana je u Domu zdravlja u Prnjavoru nakon čega je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Banjoj Luci na dalje liječenje.

Kako saznajemo u CJB Banja Luka cijeli slučaj u ponedjeljak su oko 14.30 časova prijavi ljekari prnjavorskog Doma zdravlja, nakon što je Simićeva sa opekotinama dovezena u Hitnu pomoć. 

Nakon prijave izvršen je uviđaj tokom koga je utvrđeno da se nesretna žena sama polila benzinom i zapalila. Motiv zbog koga je pokušala sebi da oduzme život zasada nije poznat.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Banjoj Luci potvrđeno je da je Simićeva hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intezivno liječenje.

"Pacijentkinja je primljena u stanju teškog opekotinskog šoka. Opekotina je zahvaćeno oko 60% tijela. Pacijentkinja je životno ugrožena, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne ", rekao je glavni dežurni ljekar na hirurgiji dr Nebojša Trkulja.