BIH

BRUTALNI RAT SRBIJANSKIH STARLETA U ovom gradu nema uzorka sperme koji Smrdaja nije probala

Rat na socijalnim mrežama

Avaz.ba

29.8.2016

Rat srpskih starleta Soraje Vučelić i Tamare Đurić se nastavlja – jedna priča, druga dokazuje.

Učesnica Farme 6, Tamara Đurić, optužila je nekadašnju prijateljicu Soraju Vučelić da konzumira narkotike i ‘ispunjava želje’, piše Mondo.

“Ta Smrdaja bolje da šuti nego što laje po novinama i pakuje mi afere. U ovom gradu nema uzorka sperme koji nije probala. Zato je zovu Smrdaja Epruveta”, rekla je Tamara i otkrila zašto je puklo prijateljstvo.

“Nije meni smetalo što se ona drogira, nego što nam poslije plače i umire na ulici. Ona kad se vrati kući iz grada i skine sve plastično sa sebe – kosu, trepavice i gaćice, ostane 60 kilograma samih fekalija. Fotošopira se do iznemoglosti i objavljuje slike po društvenim mrežama. Lijepo sam joj rekla: ‘Nemoj, pretjerala si’, a ona meni kaže: ‘Što zna seljak iz Prokuplja kako ja izgledam'”, dodala je Đurić.

Kaže i da Soraja dobiva po 500 eura za ispunjavanje neobičnih želja zatvorenika u Zabeli.

“Smrdaju zovu zatvorenici da im dođe u posjet, donese deset ćevapa i luk i pred njima to pojede. Naravno, napravi ona i neki porno selfie pa im pošalje da im se nađe pri ruci. Rekla mi je: ‘Što me briga, pojedem ćevape i još za to dobijem super pare, što mi teško'”.