BIH

Melanija Trump dobila poklon iz Banja Luke: Šta će na ovo reći Donald?

Cipele kao znak pažnje

M. D.

29.8.2016

Banjalučka fabrika za proizvodnju obuće odlučila je napraviti dva para cipela kao poklon za Melaniju Trump, suprugu predsjedničkog kandidata SAD Donalda.

Na ovaj način fabrika "Bema" i njen direktor, kontroverzni Marinko Umičević, žele dati podršku Donaldu Trumpu u njegovoj borbi da naslijedi Baracka Obamu na mjestu predsjednika SAD.

Dobar dio Srba na Balkanu podržava Trumpa, jer je Bill Clinton, suprug njegove protivnice Hilary, odobrio napade NATO saveza prvo na položaje bosanskih Srba, a kasnije i na Srbiju.

Melanija Trump je rođena u Sloveniji, koja se nekada nalazila u istoj državi kao i Bosna i Hercegovina, piše Reuters.

"Cipele za Melaniju Trump su naš odgovor na prljave komentare kojima je ona izložena kao supruga i kao majka", kaže Umičević.

asi-es-melania-trump-la-sexy-exmodelo-que-podria-convertirse-en-la-primera-dama-estadounidense

Napravljena su dva para cipela, jedne zlatne boje u kojima bi Melanija putovala po SAD tokom predizborne kampanje, a druge, bijele boje, su namijenjene za "trijumfalni ulazak u Bijelu kuću".

Umičević je dodao da su cipele napravljene u fabrici koja se nalazi u rodnom gradu Melanije u Sevnicama, dok je dizajn odrađen u "Bemi".

"Nadamo da će Amerika prestati biti svjetski policajac. Nadamo se da ćemo iz SAD ubuduće imati prijateljske signale, a ne bombe, koje nam je slao Bill Clinton", rekao je Umičević za Reuters.