NOGOMET

ZAVRŠENI PREGOVORI Paris Saint-Germain i Real dogovorili transfer

Prelazak Jeséa Rodrigueza sa Santiago Bernabéua na Park prinčeva

(Mi. K.)

3.8.2016

Franscuski i španjolski mediji navode kako su Paris Saint-Germain i Real Madrid završili pregovore oko prelaska Jeséa Rodrigueza sa Santiago Bernabéua na Park prinčeva.

Prema francuskom L'Equipeu, Jesé će već danas napustiti "Kraljevski klub" te se pridružiti francuskom prvaku, kako se već mjesecima nagađalo, i to za cijenu od 25 miliona eura.

Španjolski napadač i produkt Realove škole nije se uspio nametnuti treneru Zidaneu u prvoj postavi Los Blancosa, započevši svega sedam utakmica u prošloj sezoni španjolske La Lige, dok će kod Unaija Emeryja u "Gradu svjetlosti" karijeru uzdrmanu ozljedama pokušati podignuti na veći nivo.

Potpisom 23-godišnjeg Španjolca, šanse PSG-a za dovođenjem Lyonovog napadača Alexandrea Lacazettea sve su manje, pogotovo nakon što su njihovi odnosi s najvećim konkurentom za naslov francuskog prvaka iz dana u dan sve negativniji.

PSG se već ranije u ovom prijelaznom roku pojačao belgijskim braničem Thomasom Meunierom, poljskim veznjakom Grzegorzom Krychowiakom i domaćim ofenzivcem Hatemom Ben Arfom, a nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića na Otok, Unai Emery očito je odlučio dodatno pojačati napad Parižana.