NOGOMET

Musemić: Probat ćemo se revanširati Širokom

Sloboda gost na Pecari

Fena

30.7.2016

Nogometaši Slobode otputovali su jutros u Široki Brijeg gdje će sutra na Pecari, u noćnom terminu, pokušati ostvariti rezultat za ostanak na vrhu premijerligaške ljestvice.

U taboru Tuzlaka vlada optimističko raspoloženje, dijelom i zbog toga što za sastav konkuriše veliki broj nogometaša.

- Zaista imamo na raspolaganju veliki izbor igrača. Sigurno je da će biti izmjena u odnosu na sastav koji je na Tušnju pobijedio Olimpic – kaže trener Slobode Husref Musemić.

Na mjestu lijevog bočnog debitirat će za ekipu s Tušnja bivši igrač Partizana, Aleksandar Subić.

- Nije još u vrhunskoj formi, ali došao je prilično spreman i igrat će na poziciji koja nam je bila deficitarna – navodi strateg Tuzlaka.

Ambicije "crveno-crnih" su da se vrate neporaženi s Pecare, kao i u prošlom prvenstvu (0:0), a potajno se nadaju pobjedi.

- Široki nam je veliki dužnik. Posljednji put smo na Tušnju poraženi 0:3, probat ćemo se revanširati. Oni su na startu kiksali protiv Viteza i sada su pod imperativom pobjede što možemo iskoristiti, naravno ako budemo pravi – ističe Musemić.

Utakmica Široki - Sloboda igra se sutra, spočetkom u 21.00 sat, što je termin u kojem Tuzlaci još nisu igrali.

- Jeste da je malo pokasno, ali bolje i to nego da igramo po vrućini – zaključio je trener Slobode.

Što se sastava tiče, na vratima će ponovo biti Kenan Pirić, na desnom boku će početi Subić, dok će u veznom redu umjesto Damira Mehidića biti Vladimir Grahovac.

Ivan Kostić se vraća na stopersku poziciju uz Aldina Džidića, na desnom boku bit će Samir Efendić. U veznom redu bit će Samir Merzić, Nemanja Stjepanović, Amer Ordagić i Vladimir Grahovac, dok će najistureniji u napadu biti Mladen Veselinović i Mahir Karić.