LIFESTYLE

KO JE GIANLUCA VACCHI Čime Pjanićev prijatelj oduševljava brojne pratioce na Instagramu (VIDEO)

Broj njegovih obožavalaca raste iz dana u dan

(A.Č.)

29.7.2016

Informacija da je Gianluca Vacchi predsjednik SEA (Società Europea Autocaravan), da je bio izvršni direktor I.M.A. (Industria Macchine Automatiche), direktor Fin Vacchi (Finanziaria Vacchi) te da je član Odbora više investicijskih društava u Italiji, neće vam mnogo značiti.

Bar ne više od činjenice da je Vacchi prijatelj našeg Miralema Pjanića, ali i nekadašnjeg napadača Italije Christiana Vierija ili pak Marca Borriella, sve odreda renomiranih jetsetera. Ili pak muž poznate TV voditeljke Melisse Satte sa kojom se vjenčao 2011.

Međutim činjenica da je sve pobrojano manje je bitna od toga čime Vacchi oduševljava sve veći broj svojih obožavalaca na Instagramu.

Trenutno broj njegovih pratilaca premašuje cifru od 1,3 miliona, a za pretpostaviti je da će svakim danom, s novom objavom sve više rasti (do prije samo nekoliko dana pratilo ga je 800.000 ljudi).

Vacchi je naime šeret kakav se rijetko viđa, posebno u njegovim godinama (50). Naprosto zna uživati, a neke njegove ludorije potpadaju pod markicu nevjerovatno.

Pogledajte samo djelić scenskih nastupa i tjelesnih akrobacija…