GLOBUS

BOLESNO Majka brutalno pretukla kćerku i uživo prenosila putem Facebooka (VIDEO)

Nakon što je 16-godišnjakinja objavila sliku sa dečkom u ručniku

E. Ma.

27.7.2016

Veliku buru u javnosti izazvala je jedna majka iz Džordžije u Sjedinjenim Američkim Državama nakon što je istukla svoju 16-godišnju kćerku, a sve to putem streama uživo su mogli gledati korisnici Facebooka putem stranice za tinejdžere. U kombinaciji sa grubim riječima ona udara svoju kćer ponekad sa štapom, ponekad rukama dok je tinejdžerka šćućurena u kutu iza veš-mašine s rukama preko lica.

Dok je njena kćerka plakala nakon četiri minute premlaćivanja Shanavia Miller je podigla kameru, uzela je za kosu i obratila se ljudima na Facebooku.

- Ovo je moja stranica sada. Molimo Vas da ovo podijelite ovo, jer nisam još gotova. Još slijedi - rekla je Miller.

Stream, čiju je kopija učitana na YouTubeu pregledan je hiljadama puta te je izazvao raspravu o fizičkom kažnjavanju i sramoćenju na internetu u doba Facebook ere.

To bi također moglo imati mnogo gore posljedice po ovu majku jer su mnogi pozvali i na njeno uhićenje. Glasnogovornica lokalne policije rekla je da su već rezgovarali s majkom i kćerkom te da je 16-godišnjakinja rekla da se osjeća sigurno u kući

Ovaj video-snimak nastao je tokom vikenda, nedugo nakon što je Shanavia otkrila da je njena kćerka Nia objavila fotografije sa dečkom u ručniku na Facebooku.Majka je bila ogorčena jer nije znala da joj je kćerka seksualno aktivna te da ljudi na Facebooku mogu vidjeti i saznati detalje tinejdžerke o njenom seksualnom životu