SPORT

SUSRET ZVIJEZDA McGregor o Ronaldu: On je životinja!

Vrhunski sportisti na druženju

(Al. Ti.)

25.7.2016

U Las Vegasu se dogodio susret dvije ponajveće zvijezde svojih sportova...

Jedan se priprema za 'osvetničku misiju', a drugi se oporavlja od povrede koja mu je uništila jedan od najvećih trenutaka u karijeri. UFC zvijezda Conor McGregor i superstar Real Madrida Cristiano Ronaldo podružili su se u Las Vegasu gdje se irski borac priprema za revanš protiv Natea Diaza koji ga je ranije ove godine porazio.

Ronaldo, koji je u 25. minuti finala Evropskog prvenstva protiv Francuske morao napustiti travnjak zbog povrede, ušao je u ring s McGregorom što je zabilježilo i oko kamere. Obojica su objavili fotografije zajedničkog druženja, a posebno je za oko zapela 'fotka' koju je na svom Instagram profilu objavio McGregor.

conor-2

Irski borac i portugalski nogometaš stajali su jedan pored drugog bez majice, a onaj koji ne prati ni MMA ni nogomet ne bi sigurno mogao zaključiti koji je od njih dvojice nogometaš, a koji borac. McGregor je također bio impresioniran fizičkom snagom Ronalda.

"Moj brat Ronaldo je svratio do dvorane danas. On je životinja! Hvala Cristiano, imam puno poštovanja prema tebi. Iduće godine ti oduzimam prvo mjesto na Forbesovoj listi", napisao je McGregor.