LIFESTYLE

ŠOK NA PREGLEDU Doktori u vagini jedne žene pronašli nakupinu mačje dlake

Nevjerovatan slučaj

Redakcija

20.7.2016

Brojni ljubitelji mačaka dopuštaju svojim krznenim ljubimcima da dijele njihov krevet. Ali jedna je žena dobila dosta neočekivanu, mnogi bi rekli i odvratnu, posljedicu nakon što je provodila noći u društvu svoje dvije mačke, piše Daily Mail.

Michelle Barrow ima Cricketa i Donuta, koji su jako slatki, ali i ostavljaju puno dlaka po cijelom krevetu. Iako se radi o dosta ružnom prizoru, djevojka nije ni sanjala kakvu bi to posljedicu moglo izazvati.

Nešto kasnije, tokom rutinskog ginekološkog pregleda, spomenula je “tupu bol” koju je osjećala u abdomenu već mjesec dana.

Uzrok? Kugla od mačje dlake veličine pet centimetara unutar njene vagine.

Kako? Trenutna je teorija da su se mačje dlake prilijepile za penis njenog partnera, jer niti jedno od njih dvoje ne spava u donjem rublju, te da su tako unešene u gospođicu Barrow tokom seksa.

A umjesto da su kasnije izašle, zapteljele su se o njenu kontracepcijsku zavojnicu.

Tokom pregleda, ginekologinja je pomislila kako bol uzrokuje cista na jajniku, te je odlučila provjeriti.

“Počela je pregled i odmah počela mrmljati, koja je OVO stvar”, sjeća se Barrow. Liječnica ju je zatim pitala koristi li tampone, na što je djevojka odgovorila da vrlo rijetko.

Unatoč tome, ginekologinja je prvo bila uvjerena kako su se neka vlakna iz tampona zapetljala oko zavojnice. Prvo ih je pokužala izvući pomoću dugih pinceta i škara, ali kada to nije radilo, odlučila je to jednostavno razrezati.

I tako je pet-centimatarska nakupina krzna izvučena iz Barrow, koja je s užasom primjetila da je iste boje kao i njena mačka Donut.