BIZNIS

Senzacionalni Festival piva!

KONZUM U svim prodavnicama širom BiH

Redakcija

15.7.2016

Čaša piva može goditi vašem organizmu, jer je naučno dokazano da umjerena konzumacija piva može za čak 25 do 45 posto smanjiti rizik od nastanka bolesti srca i srčanog udara. Pivo, također, sadrži i vitamin B12 i folnu kiselinu. 

Najbolji brendovi

Već dovoljno razloga da budete uz Festival piva u prodavnicama "Konzuma BiH", ali i da se zabavite na Sarajevo Beer Festu.

U prodavnicama "Konzuma" širom BiH počinje senzacionalni Festival piva, koji će ljubiteljima trećeg najpopularnijeg pića na svijetu, od 14. jula do 20. avgusta ponuditi najbolje pivske brendove, degustacije, promocije i veliku nagradnu igru. 

Tokom više od 35 dana festivala, svi posjetioci "Konzuma" imat će priliku da se upoznaju s najfinijim vrstama piva, uživaju u pjenastim okusima i super se zabave. Tu su i posebne cijene piva tokom ovog mjeseca, koje kupcima garantiraju velike uštede pri kupovini. 

- Našim dragim kupcima pripremili smo i veliku nagradnu igru. Naime, od 18. jula do 16. avgusta svi koji ostvare kupovinu piva iznad 5 KM, učestvuju u nagradnoj igri "U Konzumu pivo kupi i nagrade pokupi". Osigurali smo vrijedne nagrade poput putovanja za dvoje u Dubrovnik, adrenalinski rafting s prijateljima, TV uređaje i još mnogo darova - istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica "Konzuma BiH".

Posebni okusi 

Osim zabave u "Konzumovim" prodavnicama, osvježenje uz čašu piva možete potražiti i na Konzum Sarajevo Beer Festu, koji se ove godine održava od 14. do 16. jula na parkingu dvorane Zetra. 

Tri vrela ljetna dana zabave, druženja uz odlične muzičke sadržaje i okuse posebnih pivskih bendova učinit će ovo ljeto nezaboravnim.