REGION

Skočila s najvišeg mosta u Novom Sadu jer je "pogodila pjesma"

Ona nije povrijeđena i obećala je da to više nikada neće raditi

E. Ma.

13.7.2016

Djevojka (20) je sinoć skočila u Novom Sadu s mosta visokog oko 25 metara u Dunav, i to iz zabave. Ona je sjedila u jednom kafiću na novosadskoj plaži Štrand, u blizini Mosta slobode, najvećeg i najvišeg mosta na Dunavu u ovom vojvođanskom gradu, sa kojeg je kasnije skočila, a rekla je da je to uradila jer je "pogodila pjesma" koju je prethodno čula. Ona nije povrijeđena i obećala je da to više nikada neće raditi.

- Htjela sam da znam smijem li i mogu li to uraditi. I sada znam da mogu. Neću to više ponavljati, jer mi je policija zabranila, pošto zakoni ne dozvoljavaju da se skače s mosta jer kažu da je to veoma opasno - ispričala je  srbijanskim medijima djevojka, koja je želela ostati anonimna.

Dodala je da su se veoma brzo, pošto je doplivala do plaže, pojavili policajci, koje su pozvali ljudi čim su primjetili da je prekoračila ogradu mosta, jer su mislili da želi da se ubije. 

- Policija me je pitala znam li da je to zabranjeno i jesam li željela da se ubijem ili samo da skočim zbog adrenalina. Nisam htjela da se ubijem, ja volim da živim, iako živim pomalo ludo - ispričala je ta djevojka. 

Rekla je da joj je policija potom naložila da sačeka ljekare Hitne pomoći, koji su je pregledali i ustanovili da je dobro.