VIJESTI

ODLIČAN PROVOD Koje će velike muzičke zvijezde "okupirati" Jana stage

"Balaton Sound Festival" u Mađarskoj

Mi. K.

1.7.2016

Balaton Sound Festival ove godine slavi 10. godina svog postojanja, gdje će i ove godine, u sklopu jednog od najboljih evropskih festivala elektronske glazbe, biti Jana pozornica.

Chris Brown, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki, The Game, Svan Vath, Macklemore & Ryan Lewis i mnogi drugi, samo su dio zvjezdane muzičke postave koja će između 6. i 10. jula 2016. nastupiti na Balaton Sound Festivalu.

Poznato je da najbolji idu s najboljima, pa će i ove godine u sklopu Balaton Sound Festivala biti postavljen Jana stage, najljepša i najveća pozornica na samom jezeru.

ZAŠTO JE BALATON SOUND OMILJEN?

Balaton Sound festival već je bio proglašen najboljim festivalom srednje veličine u izboru evropskog udruženja festivala, a s obzirom na muzička imena ove godine, nema sumnje da će opravdati status koji ga prati u svijetu i još jednom se približiti samom vrhu festivala s elektronskom glazbom. Jana će sigurno dati još jednu dimenziju više ovoj lijepoj muzičkoj priči, kako svojim stageom tako i činjenicom da će atraktivne Jana hostese tokom cijelog programa kroz svoje aktivacije i u saradnji s DJ-ima dodatno podizati atmosferu festivala na kojem se očekuje 150.000 ljudi.

Rijeke ljudi, mladih, ali i onih malo starijih iz godine u godinu dolazi na prekrasno jezero Balaton kako bi uživali u vrhunskim izvođačima i odličnim partyjima, a nezaobilaznu ulogu ima i Jana stage, centralno mjesto after-partyja.

JANA SAMO LJUBAV

Uz pozornicu koja će biti neizostavni dio dobrog provoda, u sklopu Balaton Sound Festivala bit će instalirano i veliko Jana srce. Naime svi posjetioci će imati mogućnost odabrati ljubavne poruke Louise Hay i sami ih napisati na Jana srce. Nakon ispisivanja poruka s unutrašnje i vanjske strane srca iscrtati će se i napraviti veliki Jana logo.

Bit će to prekrasna slika koja će dati poseban šarm cijelom festivalu i još jednom naglasiti važnost ljubavi, osjećaja koje pokreće svijet.

Možete i vi biti dio ovog spekatkularnog festivala. Jana i "Avazov" portal vam dodjeljuju ulaznice za dvije osobe, a više o tome saznajte ovdje.