BIZNIS

OSVOJITE VIP ULAZNICE Prošetati crvenim tepihom - neprocjenjivo!

Kompanija MasterCard produžila svoje sponzorstvo Sarajevo Film Festivala

Redakcija

1.7.2016

Sarajevo Film Festival, 22. po redu, bit će održan od 12. do 20. avgusta ove godine, a pored brojnih zvijezda i umjetnika iz svijeta filma, crvenim tepihom prošetaće i dvoje korisnika MasterCard ili Maestro kartica iz Bosne i Hercegovine.

Kompanije Bingo i MasterCard pripremile su ovo neprocjenjivo iskustvo za dvoje korisnika kartica koji u periodu od 1. do 30. jula budu plaćali svojim MasterCard ili Maestro karticama u BINGO objektima širom Bosne i Hercegovine.

Dovoljno je da nakon obavljenog plaćanja, korisnici popune kupon koji će ubaciti u naznačenu kutiju u BINGO objektima, a sretni dobitnici bit će izvučeni 9. avgusta.

Nagrada za sretne dobitnike je zvjezdani vikend i podrazumijeva jedinstveno Sarajevo Film Festival iskustvo koje uključuje dva noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica za dvije osobe, kao i poklon karticu za kupovinu i usluge frizera i šminkera.

Dobitnik će na raspolaganju imati i automobil i vozača, koji će ih odvesti na Festival, gdje će prošetati crvenim tepihom i odgledati filmsku projekciju u Ljetnom kinu Metalac. VIP veče se završava odlaskom na zabavu sa filmskim zvijezdama, koje sada, već tradicionalno, dolaze na ovaj značajni festival.

Obezbijeđene su i dodatne nagrade – četiri Samsung Galaxy Tab4 uređaja za drugoplasirane korisnike kartica.

- Veoma smo ponosni što smo drugu godinu za redom sponzor Sarajevo Film Festivala, najznačajnije umjetničke manifestacije u zemlji - istakao je Amir Trokić, Account Manager u kompaniji MasterCard za tržište Bosne i Hercegovine.

Zajedno sa partnerom, trgovinskim lancem Bingo, svakodnevno omogućavaju korisnicima naših kartica da obavljaju brze i sigurne kupovine, a ova nagradna kampanja je sjajna prilika da im darujemo zaista neprocjenjiva iskustva i zahvalimo im se na vjernosti.

- Nadam se da će naši korisnici, ljubitelji filma, uživati u prilici da dožive ovaj prestižni festival kao prave filmske zvijezde - dodao je.

- Naša kompanija svakodnevno radi na poboljšanju svojih usluga i na pružanju dodatne vrijednosti svojim kupcima. Saradnja s kompanijom MasterCard će upravo to i donijeti, potpuno novu dimenziju nagrađivanja lojalnosti. Sarajevo Film festival je događaj o kojem se govori širom svijeta i zaista smo sretni što će upravo naši kupci biti dio veličanstvene festivalske atmosfere," izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga u trgovinskom lancu Bingo.